Cana cu Noduri

New product

La comanda in termen de 7-8 zile lucratoare

Detalii

10 Produse

659,00 MDL

Informații

Despre produs

Prima ta intalnire cu marea n-a fost tocmai placuta (daca intelegi ce vrem sa spunem). Ai spus tu si te-ai batut cu pumnul in piept ca vei fi un marinar stralucit, dar singurul lucru care a stralucit a fost soarele pe care il vedeai pe suprafata apei de fiecare data cand te aplecai peste bord lovit de raul de valuri. Macar de-ai fi invatat sa legi cum trebuie nodurile, ai fi navigat si tu in directia potrivita si n-ai fi cazut in plasa Piratilor din Caraibe. Ok, recunoaste ca te-ai uitat prea mult la filme cu pirati, si poate ti-ai supraestimat visele. Poate ar fi mai bine sa te faci contabil, inca nu e prea tarziu. Asaza-ti pe birou o cana cu Noduri, in amintirea vremurilor apuse. Mai exerseaza din cand in cand sa legi sforile cum trebuie, ah, daca ai fi avut cana asta la momentul potrivit. Apropo de momente potrivite, acum e timpul ideal sa faci cadouri pentru barbati, mai ales ca ai dat de cana asta asa cool.

Utilizare

Cot la cot cu capitanul sau la birou, in pauzele de cafea, daca ai o Cana cu Noduri si o bautura calda, nu iti trebuie nimic mai mult. Exerseaza pana iti ies nodurile macar asemanatoare cu cele din imaginile pictate pe peretii exteriori ai canii, oricum, nimeni nu e perfect. Perfecta este insa cana daca o pui pe lista de cadouri pentru barbati cu personalitate si muuuulta rabdare.

Detalii

Cana cu Noduri nu iti tine doar cafeaua calda, dar si mintea ocupata. Sa stii ca nu e treaba usoara sa faci niste noduri perfecte, celor mai buni marinari le-au trebuit ani ca sa le invete. Bine, poate exageram putin, dar stim cu certitudine ca in cana de 10,7 cm. Latime si 10,6 cm. inaltime, incap 350 ml. de lichid, suficient cat sa exersezi macar unul dintre cele 8 noduri desenate pe cana. In plus, cana are o toarta speciala, pe care sa rulezi sfoara si sa o tii la un loc. De ce sa mai cauti cadouri pentru barbati, cand ai gasit ce iti trebuie?

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Cana cu Noduri

Cana cu Noduri

La comanda in termen de 7-8 zile lucratoare

11 other products in the same category: