Numai online

Set Accesorii pentru Camion din Lemn Ugears

New product

La comanda in termen de 7-8 zile lucratoare

Detalii

11 Produse

2 420,00 MDL

Informații

• Cisterna cu un mecanism unic de deschidere
• Scara din 3 bucati de Pompieri extensibila așezata pe o platforma rotativa. (70cm extinsa)
• Remorca Camionului
• Setul nu include Camionul din Lemn Ugears. Acesta poate fi achizitionat separat sau intr-un set.
• Dimensiune produse asamblate: Cisterna 17 x 11.5 x 13.5 cm ; Scara extensibila 36 x 12 x 17.5 ; Remorca 22.5 x 11 x 10.5 cm
• Dimensiune cutie: 37.5 x 17 X 3.6 cm
• Numar componente set de accesorii: 322 bucati

Despre produs

Fie ca esti un pasionat al modelelor mecanice Ugears sau inca nu le cunosti, vei fi cucerit de camionul mecanic din lemn Ugears si cu siguranta ca ti-ar placea sa ai si noul Set Accesorii pentru Camion din Lemn Ugears. Acesta face parte dintr-o noua generatie de modele mecanice Ugears mult mai sofisticate si cu mai multe functii.

Daca alegi acest cadou inspirat pentru un prieten il vei impresiona cu siguranta, indiferent de varsta, deoarece cu ajutorul setului de accesorii Ugears poti transforma Camionul in Cisterna, Masina de Pompieri cu scara sau Camion cu Remorca. Este un mod perfect de a petrece o dupa-amiaza placuta alaturi de prieteni, de copii sau chiar singur.

Utilizare

Este un model complex care iti va solicita atentia si concentrarea dar rezultatul va fi pe masura. Acest Set Accesorii pentru Camion din Lemn Ugears este asamblat cu piese realizate din placaj taiat extrem de fin, perfect conceput prin metoda de taiere cu laser si contine o cisterna, cu un sistem de deschidere deosebit, o scara de incendiu, cu platforma si sistem de extindere a scarii si remorca cu roti care sunt compatibile si se atasaseaza modelului de Puzzle 3D Camion mecanic din lemn Ugears extrem de usor. Astfel poti transforma camionul intr-o masina de pompieri cu scara de incendiu, intr-o cisterna sau camion cu remorca. Cisterna are un sistem unic de deschidere si pot pot incapea in interiorul ei, doze de 0.33l de suc sau bere. Cisterna se poate deschide prin rasucirea volanului. Scara de incediu are mai multe optiuni, astfel daca este actionata parghia, scara se ridica. Platforma se poate deplasa spre stranga sau spre dreapta si poate fi fixata ajutorul unui clichet special. Cele trei sectiuni ale scarii se extind, iar pentru pompieri exista o mica scara de ajutor. Modelul de remorca include o parghie speciala, astfel modelul sta drept si cand nu este prins de camion. Ca toate modelele UGEARS, acestea se monteaza fara lipici sau intrumente speciale.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Set Accesorii pentru Camion din Lemn Ugears

Set Accesorii pentru Camion din Lemn Ugears

La comanda in termen de 7-8 zile lucratoare

11 other products in the same category: