Numai online

Fiesta – Kit de accesorii pentru petrecere

New product

La comanda in termen de 7-8 zile lucratoare

Detalii

10 Produse

640,00 MDL

Informații

Detalii

• Setul contine:
• 4 masti
• 4 mini palarii de petrecere
• 4 propsuri pentru fotografii
• 2 maraccas gonflabile
• Design atractiv, ideal pentru cadouri haioase
• Dimensiuni pachet: 180 x 310 x 30mm

Despre produs

Te pregatesti de petrecere? Fie ca este pentru tine si familia sau prietenii tai sau pentru copii, nu uita sa pregatesti accesoriile pentru petrecere care sa-ti garanteze amuzamentul invitatilor. Fiesta – Kit de accesorii pentru petrecere va fi folosit cu drag pentru distractia tuturor.

Kitul Fiesta contine 4 masti, 4 mini palarii de petrecere, 4 propsuri – accesorii pentru fotografii si 2 maraccas gonflabile. Atat cei mari, cat si cei mici vor fi incantati sa foloseasca accesoriile pentru petrecere pentru a se distra.

Fie ca este vara sau nu, fiesta poate fi caliente daca participantii se distreaza, iar cu accesoriile pentru petrecere distractia incepe inca din primul moment. Albumul de fotografii al petrecerii va fi unul inedit si plin de culoare. Cei mari si cei mici vor fi la fel de incantati sa poarte un mini sombrero sau sa poarte mastile amuzante din Fiesta – Kit de accesorii pentru petrecere.

Setul de accesorii pentru petrecere poate fi un cadou haios pentru prieteni, un cadou inedit pentru colegii de servici. Se potriveste foarte bine unei petrecri surpriza la birou sau acasa. Culorile vii ale accesoriilor din kitul Fiesta aduc buna dispozitie si destind atmosfera astfel ca si cel mai sobru dintre invitati va fi tentat sa poarte o masca sau o palarie ori sa se fotografieze cu propsurile pentru party. Amuzante si colorate, acesoriile pentru petrecere sunt premiza unei petreceri reusite.

 

Utilizare

Iti recomandam sa folosesti accesoriile pentru fotografii si vei obtine astfel un album de petrecere inedit. Poti organiza jocuri sau chiar un concurs de … limbo cu premii din Fiesta - Kit de accesorii pentru petrecere. Folosind mastile si palariile invitatii pot sa se deghizeze in personaje inedite. Cu oricare dintre accesoriile din kitul Fiesta poti crea momente pline de veselie.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Fiesta – Kit de accesorii pentru petrecere

Fiesta – Kit de accesorii pentru petrecere

La comanda in termen de 7-8 zile lucratoare

11 other products in the same category: