Numai online

Camera video falsa

New product

La comanda in termen de 7-8 zile lucratoare

Detalii

10 Produse

168,00 MDL

Informații

Despre produs

Camera video falsa face parte, pe buna dreptate, din categoria cadouri haioase .
Pai cum de ce? Pai ai fost nevoit sa investesti sume importante in sisteme complicate de supraveghere sau ai montat in doi timpi si trei miscari o camera video falsa pe care ai dat o nimica toata? Pai daca stii ca ai probleme cu hotii si scapi de aceasta grija intr-un mod atat de simplu, nu se numeste ca iti bati joc de ei? Pai nu e foarte amuzant? Sau poti sa-ti tachinezi prietenul despre care stii ca isi face o mie de griji ca va fi pradat de hoti si sa-i oferi o camera video falsa. Iata ca in loc sa tremure pe sub pat de frica hotilor, are acum un motiv de amuzament pentru ingeniozitatea ta. Deci face sau nu parte din categoria Cadouri haioase?
Persoanele cu rele intentii vor fi descurajate cand vor vedea ca ti-ai montat acasa sau la sediul firmei un sistem de supraveghere. Acum, ca nu e unul real, nu au cum sa-si dea seama pentru ca acesta functioneaza cu 2 baterii tip AA si mai are si un LED cu lumina intermitenta. Odata montata camera video falsa, personajele dubioase isi vor reconfigura traseul catre alte locuri, mai putin monitorizate. Camera video falsa arata ca un glob magic intors cu susul in jos si se lipeste foarte usor de orice suprafata plana. Aceasta nu necesita cabluri sau cine stie ce aparatura scumpa de supraveghere in completare. Mergand pe idea „Paza buna trece primejdia rea” e mai rentabil sa lasi impresia ca ai un sistem de securitate profesional decat sa ai intr-adevar unul din doua motive: diferentele de pret sunt considerabile si foarte putini pot distinge o camera video adevarata de o camera video falsa.
Numai o minte nastrusnica s-ar putea gandi la o astfel de alegere din categoria cadouri haioase ca sa isi reduca in mod ingenios cheltuielile si sa dea o falsa impresie de supraveghere a celor pusi pe rele.

Utilizare

Pozitioneaza camera video falsa in asa fel incat sa fie usor vizibila dar greu accesibila oricui ar purtea avea intentii criminale. Porneste-o si las-o sa-si faca treaba in liniste.

Detalii

Camera video falsa este realizata din plastic negru si are un bec rosu care creeaza impresia ca aceasta este functionala. Camera video falsa masoara aproximativ 10 cm in diametru si are o inaltime de 7 cm. Este alimentata de 2 baterii AA (neincluse in pachet).

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Camera video falsa

Camera video falsa

La comanda in termen de 7-8 zile lucratoare

5 other products in the same category: